Billy

Update 30/10/2023… Încă aștepta o șansă… 

Billy: Mascul, aproape 3 ani, de talie medie. Deparazitat, vaccinat, sterilizat și microcipat. Disponibili pentru adopție cu contract și înregistrare pe numele adoptatorului în RECS, câinii destinați lanțului nu sunt dați spre adopție. Jucăuș și „zgomotos” se înțelege bine cu femelele, ok cu copiii și pisicile. Câine Alpha, teritorial.

Comportamentul cu:
Alți câini: I-ar plăcea să fie un câine alfa, dar este mic și cu câini mai mari se supune în cele din urmă. Excelent cățărător de garduri, dar are tendința de a fugi doar atunci când suntem la plimbare în fața casei și vrea să vină cu noi, de obicei nu se dă la o parte și vine la apel. Cu femelele are tendința de a domina.
Copii <8 ani: Sub supravegherea unui adult, adoră să lingă fețele copiilor.
Pisici: Protector cu pisicile cu care coabitează, încearcă să prindă pisici străine, dar apoi la prima zgârietură, plânge și fuge.
Observații: Billy este un câine bun, afectuos și zgomotos. Ideal pentru canapea sau pentru a apăra grădina. Mic, dar cu o voce mare. În lipsa oamenilor în casă, are nevoie de o cutie închisă deasupra sau cel puțin de un gard înclinat anti evadare pentru siguranța lui.

Mai multe imagini AICI.


Name:Billy
Sex:Male
Birth:2020
Size:Medium
Deworming:Yes
Anti rabies:Yes
Vaccines:Yes
Spayed:Yes
Health book:Yes
Microchip:Yes
Passport:Yes
Tested:Outcome:
Children < 5 years:Ok
Male Dogs:Under supervision only
Female Dogs:Yes
Male Cats:Yes
Female Cats:Yes
Comments (0)
Add Comment