Pet & Go Neamt

58

Trebuie să te duci cu animalul tău de companie la o vizită veterinară în alt oraș și nu știi cum? Te luăm de la domiciliu, te însoțim la vizită și apoi te ducem acasă.

Cererea de ofertă este gratuită la acest link de Google Forms https://bit.ly/CerereOfertaGratuita. În mod normal, vă răspundem în câteva ore. Datele colectate sunt utilizate exclusiv pentru a furniza oferta solicitată. Recomandăm întotdeauna prezentarea proprietarului sau a unei persoane care cunoaște bine animalul. Cu toate acestea, serviciul poate fi efectuat și în absența persoanelor însoțitoare.

Serviciul este efectuat de o persoană calificată ca tehnician veterinar și în conformitate cu codul rutier. Mijlocul de transport este un autoturism Dacia Duster 4WD. Fumatul este interzis în interiorul vehiculului; dacă este necesar, se vor face opriri pentru fumători.

Pet & Go Neamț este un serviciu de transport ocazional necomercial de animale (până la 5), așa cum este definit de legislația în vigoare. Venitul net după scăderea cheltuielilor este utilizat pentru a acoperi costurile veterinare și de îngrijire pentru animalele fără stăpân. Serviciul este oferit de Asociația Youth For Neamt. Daca doriți să fiți la curent cu toate noutățile, apreciați pagina:

https://www.facebook.com/PetAndGoNeamt

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy