F.A.Q.: întrebări frecvente

F.A.Q. 1: Q: Aveţi un adăpost sau echipe de intervenție? – R: Din păcate nu avem adăpost și nici echipe de intervenție, salvare sau îngrijire medicală în cazuri grave.

F.A.Q. 2: Q: Am o urgență cu un animal, pe cine pot suna? – R: La acest link se va deschide lista medicilor veterinari din județul Neamț https://bit.ly/2A9GyNk

F.A.Q. 3: Q: Aș̦ dori să fac o donație, cum o pot face? – R: Vă mulțumim pentru gând. Vă suntem recunoscători. Pentru donațiile de materiale sanitare, alimente, echipamente, pături sau orice altceva, scrieți-ne aici: [email protected]. Pentru a ne susține financiar în activitatea noastră accesați AICI.

F.A.Q. 4: Q: Cum pot să fac voluntariat? – R: Există mai multe activități în care puteți face voluntariat. Că ONG este necesar să închei un contract de voluntariat. Ne puteți ajuta, de asemenea, să sensibilizăm cât mai multe persoane, distribuind postările noastre prin rețelele sociale, vorbind cu rudele și cunoscuții despre cât de importantă este, de exemplu, sterilizarea pentru combaterea fenomenului abandonului.

F.A.Q. 5: Q: Aș dori să postez un anunț, cum îl pot face? – R: Apasă aici! – Amintiți-vă întotdeauna să indicați județ̦ul sau oraș̦ul. O postare eficienta trebuie să indice sexul animalului, vărsta aproximativa, condițiile în care acesta este localizat în prezent, un posibil număr de telefon sau un profil de Facebook pentru a fi contactat. Vă recomandam să nu introduceți niciodată locația exactă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy