Donează pana la 20% din impozitul pe profit.

0 71

După cum bine știți la fiecare trei luni trebuie să plătiți impozitul pe profit. Puțîn sau mult acesta trebuie plătit… Din păcate nu vă putem sprijini în acest caz însă dvs. puteți ajuta comunitatea nemțeană fără să vă coste nimic… Cum?
Legea permite întreprinderilor sau microîntreprinderilor să sponsorizeze cu până la 20% din impozitul pe profit un ONG (Organizație Non-Guvernamentala) la alegere. Vă explicăm mai bine.
Ajutați-ne să facem diferența! Impozitul pe profit poate fi plătit 100% către statul roman sau 80% către stat și 20% către o Asociație/ONG. De ce să ne ajutați sponsorinzândune cu cei 20% din impozitul pe profit? Pentru a fi folosiți într-un scop nobil care vă aduce schimbări pozitive în comunitate.
Mai precis cu ajutorul dvs. ne putem continua dar și iniția noi proiecte în domenii precum educație, protecția mediului și a animalelor, activități sociale. Aceste proiecte fac diferență în viață multor copii cu oportunitati reduse și animale abandonate. Ei au nevoie de NOI.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy