Donează 3,5% din impozitul pe venit.

0 57

Donați 3,5% către asociațiile de protecție a animalelor. Daca nu doriți să ne donați, donați 3,5% unei alte asociațîi, DAR donați! Nu ne-am fi gândit niciodată să cerem să donăm și pentru altor asociațîi, dar situația se înrăuțațește.

De curând Ham Piatra Neamt face parte din proiectele Asociației YOUth for Neamt și speram că împreună să reușim să schimbam situația trista în care se afla acești blănoși ai nimănui. 3,5 % pot ajunge la noi, pot fi o masa, un antibiotic, o sterilizare sau chiar… o familie!

Într-o țara în care instituțiile fac puțîn sau nimic, depinde de populație să dea exemplul, în speranța că mai devreme sau mai tărziu instituțiile își vor da seama căt de grava este situația.

Platformă Redirecționează.Ro: Cum funcționează?

Completează online formularul de pe pagina aici: www.redirectioneaza.ro/asociatia-youth-for-neamt

– Descarcă fișierul PDF și printează-l.

– Semnează formularul.Apoi ai următoarele opțiuni:Îl trimiți la Administrația Financiară de care aparții:

• prin poștă, cu scrisoare recomandată; http://bit.ly/YFN_AdreseAnaf

• îl depui direct la registratura administrației financiare sau folosești serviciul online ANAF, Spatiul privat virtual, disponibil aici: https://pfinternet.anaf.ro/my.policy

De aici puteți descarcă doar formularul cu date asociației: https://bit.ly/Mod230-2021.

Poți opta pentru redistribuirea sumei până pe 25 Mai 2022.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy