ANAF- au mai rămas doar câteva zile pentru a dona, fără a face un transfer bancar, 20% din impozitul pe 2021 către asociația noastră.

138

ANAF- au mai rămas doar câteva zile (27/12/2022) pentru a dona, fără a face un transfer bancar, pana la 20% din impozitul pe 2021 către asociația noastră.

Dragii noștri donatori,

Sperăm că sunteți în formă și ați avut un an productiv. Vă scriem pentru a vă încuraja să donați impozitul dvs. de profit din 2021, până la data de 27 decembrie 2022, către asociația noastră fără a face un transfer bancar. 

Acest lucru ne va ajuta să finanțăm proiectele noastre educaționale și formative pentru copii, proiecte de protecție a animalelor (campanii de sterilizare a câinilor și pisicilor, acoperirea costurilor veterinare pentru animalele fără stăpân, căutarea familiilor dispuse la adoptare) și de protecție a mediului.

Proiectele pentru copii includ organizarea de cursuri de învățare în afara orei de școală, precum și programe de divertisment educativ și dezvoltare personală. În plus, vom oferi sprijin academic pentru copiii din familii defavorizate sau în dificultate. Vrem să le oferim ocazia copiilor să învețe și să se dezvolte într-un mediu sigur și încurajator.

Donația pentru 2021 se face prin completarea formularului D177 și semnarea unui contract de sponsorizare. ANAF va transfera automat sumele. Vă mulțumim pentru sprijinul dvs. constant și dorim să aveți un an nou bogat în realizări și împliniri. Cum? 

Formularul D177 al ANAF permite sponsorizarea retroactivă a impozitelor plătite de companie pentru anul 2021. Dacă nu ați achitat 20% din impozitul pe profit sau pe venit al firmei dumneavoastră către Asociația Youth For Neamț pentru anul 2021, o mai puteți face până la 27 decembrie 2022. 

Este suficient să ne cereţi o copie a contractului de sponsorizare la adresa de e-mail [email protected], pe care să o completaţi şi să ne-o restituiţi la aceeaşi adresă de e-mail.

Cereți apoi contabilului dumneavoastră să descarce formularul D177, să-l completeze și să încarce formularul D177 în spațiul privat virtual al companiei dumneavoastră pe site-ul ANAF, care, după verificare, va transfera banii în contul nostru în termen de 45 de zile.

Important: Formularul D177 introduce trei caracteristici noi!

Dacă nu ați făcut sponsorizări deductibile în 2021, mai puteți face acest lucru până la 27 decembrie anul acesta.

Dacă nu ați atins pragul maxim de impozitare de 20% în 2021, puteți redirecționa restul banilor către un ONG până la 27 decembrie anul acesta. Cu acest formular, puteți în sfârșit să delegați ANAF să redirecționeze 20% din impozitul deja plătit către stat către un ONG. 

Până în prezent, companiile care doreau să sponsorizeze ONG-uri trebuiau să semneze un contract de sponsorizare cu organizația pe care doreau să o sprijine și să aranjeze ca banii să fie transferați în contul ONG-ului.

Prin completarea Declarației D177, compania nu mai este obligată să facă al doilea pas, pentru că ANAF se va ocupa de transferul banilor. Cu toate acestea, încheierea unui contract de sponsorizare cu ONG-ul pe care doriți să îl sprijiniți rămâne valabilă.

Cu respect,

Asociatia Youth For Neamt

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy