Nu iți mai dorești animale pe strada?

0 17

Sondaj: Sunteți pro sau contra că poliția locală Piatra Neamț poate întreprinde o serie de acțiuni pentru a informa iubitorii de animale de companie despre importanța sterilizării? Vă puteți exprima opinia la acest link: https://bit.ly/SondajPolitiaLocalaPN

Cand vedem aceste stiri, din surse oficiale, ne intrebam cum este posibil o asemenea diferenta de simt civic si dezvoltare culturala in aceeasi tara? Politia Locala Piatra Neamt ce parere aveti despre activitatea colegilor dumneavoastra din Bucuresti? Daca dansii o fac, de ce nu s-ar desfasura si in Piatra Neamt astfel de actiuni? Politia Locala Piatra Neamt ati putea fi un exemplu pentru toate politiile locale din judetul Neamt.

Avand in vedere ca peste 200 de caini au fost capturati de pe strazile orasului Piatra Neamt in lunile ianuarie si februarie ale acestui an, consideram ca informarea cu privire la importanta sterilizarii animalelor este o urgentă necesara atat pentru siguranta cetatenilor cat si pentru protectia animalelor.

Va reamintim ca din punct de vedere legal, cainii strazii apartin municipalitatii si ca aceasta din urma se face vinovata de muscaturile sau agresiunile cainilor asupra cetatenilor. Suntem convinsi ca protejarea populatiei reprezinta o prioritate pentru Politia Locala, de asemenea o mare responsabilitate, astfel ca veti lua masurile de rigoare in acest sens.

In urmatoarele zile va vom trimite o cerere oficiala pentru o intalnire, pentru a intelege daca si Piatra Neamt se va putea lauda cu o Politie Locala de acelasi nivel cu cea a Bucurestiului. Politia Locala Bucuresti, Va rugam sa ne oferiti sprijin pentru cererea noastra cu privire la Politia Locala Piatra Neamt. Va vom trimite o comunicare in urmatoarele zile.

Sursa: https://www.facebook.com/politialocalabucuresti/posts/5369209196423650

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy